• Categories
 • Mostra artística dels germans Ruscalleda a la Nau Blau

  30/07/2018

  Els tres germans artistes de la família Ruscalleda inauguren exposició el proper 3 d’agost a les 19h a La Nau Blau del carrer Sant Isidre de la nostra ciutat, amb obres pròpies dels tres germans. 

  En Xavier, que ens va deixar ara fa 10 anys, era el millor exponent dels pintors  de la seva generació a la ciutat. La Queralt, guiada al principi per la mà d’en Xavier, va saber trobar ben aviat el seu propi estil i manera de fer, havent exposat a la nostra ciutat i a altres de Catalunya, l’estat i l’estranger. Durant molt i molts anys ha estat una cita obligada per mostrar cada estiu a Sant Feliu  la feina feta en hores de natura i cavallet. I per últim, en Jaume, que va seguir a la seva manera les passes pictòriques familiars.

  De tots tres trobareu una glosa al cartell d’un quart Ruscalleda, en Narcís, que si bé no pinta escriu poemes des de fa més de 50 anys amb la seva visió de murri enamorat de la vida.

   

  La mostra s’exposarà fins el 19 d’agost a La Nau Blau, i l’horari serà de 18 a 21h. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies