• Categories
 • Sortida dels Amics del Museu al Rat-Penat de Mascanada

  06/08/2018

  El proper dimarts 7 d’agost a les 6 de la tarda, els Amics del Museu han programat una sortida que consisteix en una visita al Museu del Rat-Penat, a Mascanada, on es podrà veure tota la col·lecció de Josep Almar.

  L’entrada és gratuïta, i la concentració per anar-hi tindrà lloc a la Ronda de Ponent, a la cantonada amb el carrer Pecher, des d’on s’iniciarà el recorregut a peu fins al Museu, situat aproximadament a mig quilòmetre.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies