• Categories
 • Detingut un conductor per provocar un accident anant begut i drogat

  07/08/2018
  Estat en què va quedar el cotxe després de la topada (C.M.E.)

  Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un noi de 22 anys, veí de la nostra ciutat, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, una altre de conducció sota els efectes d’alcohol i drogues, i també un delicte d’atemptat i desobediència als agents de l’autoritat.

  L’accident va passar prop de les cinc de la tarda, quan una patrulla dels Mossos va veure que tres persones s’estaven barallant al mig del vial i, en notar la presència policial, van fugir amb el vehicle. Just en aquell moment, un dels agents, que intentava evitar la marxa, va resultar ferit en un braç.

  L’accident va succeir uns metres més avall del punt on van iniciar la fugida, a la rotonda de l’entrada de la ciutat per la C-65,  quan el conductor va perdre el control del vehicle en entrar a la corba i va impactar en un arbre.  Els passatgers van tornar a intentar fugir corrents, però els Mossos els van poder interceptar.

  Zona de la detenció  | Imatge dels Mossos d’Esquadra

  Al conductor se li va practicar la prova d’alcoholèmia, que va resultar positiva (0,90 mg d’alcohol per litre d’aire espirat), i el drogotest també va donar positiu per cocaïna.

  Posteriorment, en una inspecció del vehicle, els agents van localitzar diverses bossetes amb marihuana i embolcalls amb cocaïna.

  La patrulla va detenir el conductor per conducció temerària amb resultat d’accident, conduicció sota els efectes de l’alcohol i drogues, i un delicte d’atemptat i desobediència contra els agents de l’autoritat.

  El detingut, amb antecedents policials, va passar ahir dilluns a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que va decretar la seva llibertat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies