• Categories
 • Xerrada de Dansanimàlia sobre tinença responsable d’animals

  07/08/2018

  El dimecres 8 d’agost, a les 7 de la tarda, l’Associació Dansanimàlia organitza una xerrada sobre la Tinença responsable d’animals, adreçada a nens i nenes.

  La xerrada va a càrrec de Coqui Vega, terapeuta natural caní.

  L’Associació fa un pas més per a la divulgació de l’ètica en el tracte amb els animals proposant aquesta xerrada, on els més petits de la casa podran aprendre com cuidar les seves mascotes de la manera més ètica i responsable, i els més grans podran escoltar consells per a millorar la vida dels seus peluts.

  La xerrada tindrà lloc a la seu de l’Associació, al carrer de les Eres, 94.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies