• Categories
 • Acció a les xarxes perquè l’Ajuntament no retiri la pancarta del CDR del port

  08/08/2018

  Segons ha pogut saber Tribuna Ganxona, l’Ajuntament vol fer retirar la pancarta que fa unes setmanes va col·locar el CDR local a la zona on se celebra el Festival de la Porta Ferrada, prop de l’Espai Port. 

  El consistori s’hauria dirigit a certs membres del Comitè de Defensa de la República local per tal que retirin la pancarta, però el CDR s’hi hauria negat. 

  En no poder presentar un requeriment formal, donat que el CDR no està constituït legalment com a entitat, l’Ajuntament hauria d’assumir el cost de retirar-ho mitjançant els seus propis treballadors o contractar una empresa externa. 

  El CDR ha iniciat una acció a les xarxes mitjançant l’etiqueta #lapancartanoestoca. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies