• Categories
 • Detenen al País Basc un jove nascut a Sant Feliu, acusat de gihadisme

  10/08/2018
  Foto: www.que.es

  Un jove nascut a Sant Feliu, Anis Mrabet, va ser detingut a Àlaba (País Basc) el passat dimarts, acusat de planejar i  buscar finançament  per cometre atemptats a nivell estatal, segons s’ha pogut saber per diversos mitjans.

  El jove ha estat condemnat a presó provisional comunicada i sense fiança per aquests fets, que realitzava amb un altre company que ja havia estat capturat l’octubre passat al Marroc, des d’on havien planejat cometre un atac terrorista a Europa, essent l’Estat Espanyol el lloc escollit per raons econòmiques i logístiques, segons els mitjans consultats.

  El detingut era conegut per pertànyer a grups islamistes radicals d’Algesires (Andalusia), on tenia fixada la seva residència habitual, havent fet un canvi dràstic del seu tipus de vida i pensament per emprendre un camí cap a la radicalització, segons els investigadors del cas.  “un dràstic canvi en els seus hàbits de vida i en les seves manifestacions.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies