• Categories
 • L’Ajuntament aposta perquè la Costa Brava sigui declarada Reserva de la Biosfera

  15/08/2018
  La cala des Cranc, una de les més naturals de Sant Feliu (VISITGUIXOLS.CAT)

  L’Ajuntament va aprovar recentment una moció per adherir-se i donar suport a la candidatura que el 2020 presentarà la Costa Brava per ser declarada reserva de la biosfera per la UNESCO, un cop el president del Patronat de Turisme ha explicat a les diverses poblacions afectades aquest projecte.

  Aquesta candidatura té en consideració paisatges que defensen la conservació, l’ecosistema i la sostenibilitat del territori, mesures que han de ser consensuades entre els agents implicats en aquesta iniciativa. Aquest projecte, iniciat per la Universitat de Girona i per la Fundació Mar, compta amb el màxim suport de la Diputació de Girona, que defensa que la candidatura inclogui 70 municipis de l’Empordà i la Selva, amb tota la costa des de Portbou a Blanes, i amb un 69% d’àmbit marí i un 31% terrestre.

  Si la candidatura prospera, la Costa Brava esdevindrà el tercer indret català amb aquest segell de qualitat, després del Montseny i les Terres de l’Ebre. En conjunt, al món hi ha unes 700 reserves de la biosfera, 48 d’elles a l’Estat espanyol. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies