• Categories
 • Incidents amb vehicles a la ciutat

  19/08/2018

  Dissabte 18 d’agost als voltants de les 10 del matí va tenir lloc un accident al quilòmetre 40 de la carretera GI-682, a l’entrada de Sant Feliu venint de Tossa, que va obligar a tallar el trànsit durant una hora i mitja en els dos sentits de la circulació i a mobilitzar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com el SEM, els Bombers i un helicòpter medicalitzat. 

  Va ser un xoc entre una motocicleta i un turisme, que va deixar el conductor de la moto ferit greu amb fractura a la cama, obligant l’Ambulància a portar-lo a l’Hospital de Palamós. 

  Casualment, el dia abans va haver-hi un altre incident a les carreteres ganxones, en aquest cas sense víctimes, si bé es va incendiar un vehicle al Centre Comercial Bujonis, a l’entrada de la ciutat entrant des de Santa Cristina d’Aro.  Va ser al migdia quan el cotxe, per causes que es desconeixen, es va incendiar. La Policia Local va gestionar la incidència i els Bombers van apagar el foc, que va fer que la carretera de Girona i la Ronda de Ponent quedessin amb importants retencions durant uns 45 minuts. 

  Dies abans va haver-hi un accident també a l’entrada de Sant Feliu per la carretera de Girona, que va acabar amb una detenció per conductor begut i drogat. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies