• Categories
 • Es van celebrar els 60 anys del Club Nàutic Sant Feliu

  20/08/2018
  El president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, durant els parlaments d'aquesta celebració (CNSFG)

  El Club Nàutic Sant Feliu va celebrar el passat 9 d’agost un multitudinari sopar dels 60 anys de l’entitat amb 230 assistents, entre els quals s’hi trobaven socis actius i d’honor i diverses autoritats com l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, el Secretari d’infraestructures i Mobilitat i President de Ports Isidre Gavín o el diputat d’esports de Girona, Carles Salgas.

  La vetllada va començar amb una copa decava de benvinguda amenitzada pel grup de Jazz Joan Rubau Quartet i va seguir amb un sopar al restaurant i la terrassa del restaurant del Club Nomo Nàutic conduit pels periodistes Joana Valent i Xavier Solà i en acabar el DJ Robert de Palma va amenitzar el fi de festa.

   

  Objectius: renovar la concessió i desplegar el Pla Especial

  Durant els parlaments, el president del Club Nàutic, Albert Rosés, va felicitar tots els socis que han fet possible que l’entitat compleixi 60 anys amb bona salut i va marcar dos objectius per la junta directiva: renovar la concessió del Club de cara al 2023 i crear relleu generacional per assegurar el futur de l’entitat.

  El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i President de Ports va prendre la nota de la petició i va felicitar el Club assegurant que Catalunya “és un país nàutic”.

  L’alcalde es va afegir a les felicitacions i va agrair a Ports les inversions que al llarg dels darrers anys ha fet a la ciutat, tot insistint en la necessitat de desplegar el Pla Especial del Port.

   

  Entrega d’insígnies d’or i plata

  Durant el Sopar dels 60 anys es va fer entrega de les insígnies de plata als socis distingits i de les insígnies d’or als ex presidents de l’entitat Josep Madí, Joan Alfons Albó i Joaquim Pla Bartrina.

  Durant l’esdeveniment, també es va fer entrega d’un xec de de 5.568 euros a Proactiva Open Arms recaptats durant el dia de la festa solidària Blanc i Negre del 7 de juliol que va donar el tret de sortida a l’estiu.

  A més a més, es va obsequiar amb el llibre commemoratiu dels 60 anys a tots els socis assistents a l’esdeveniment i es va bufar les espelmes del pastís de l’aniversari en companyia de la Junta Directiva.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies