• Categories
 • Èxit de participació en la Travessia Nedant de Sant Feliu

  20/08/2018
  Foto: Mali Maeder (Pexels)

  El passat diumenge 19 d’agost va tenir lloc la travessia nedant de Sant Feliu de Guíxols, que organitza el CA Xaloc, i que va deixar un èxit de participació en les dues modalitats de les travesses: 361 participants en la Travessia de 1.100 metres i 104 participants en la travessia de 400 metres  (fins a 13 anys).

  Va ser una jornada festiva en què els nedadors van seguir la costa rocosa i de gran bellesa dels voltants de Sant Feliu. 

  Classificació final (1100 metres). 

  Classificació final (400 metres).

  La prova es va poder celebrar gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, Joieria Pla, Club Nàutic SFG, Llops de Mar, Ca la Nati, La Caixa, Diputació de Girona, Coca Cola, Ass. Turística Guixolenca, Creu Roja i Moritz, i el suport de la Generalitat de Catalunya.

  Volta del Serrà
  La propera jornada és el 26 d’agost amb LA VOLTA DEL SERRÀ, impressionant travessia per parelles, un nedant i l’altre acompanyant amb el caiac, vorejant el nostre litoral.
  La prova consisteix en completar la distància establerta per l’organització (7 Km.) en un circuit d’anada i tornada. Un component neda i l’altre l’acompanya amb un caiac o amb una planxa de paddle-surf (novetat d’aquest any) indicant-li el rumb i fent el seguiment al seu costat.
  Dia: 26 agost 2018
  Hora: 8h concentració d’equips
  Sortida: 9h
  Lloc: Platja de Sant Feliu de Guíxols (just al davant de l’Ajuntament)
  Distància: 7000m

   

   

   

   

  Activitats del Club Aquàtic Xalocper al nou curs

  ESCOLA DE NATACIÓ AMB ALETES, adreçat als nens i nenes de 6 a 10 anys, amb l’objectiu que els més petits adquireixin el major nombre d’habilitats possibles, mitjançant la pràctica de la natació d’una forma lúdica. Al mateix temps adquireixen els valors propis de l’esport com és el companyerisme, la disciplina i la vida saludable.

  NATACIÓ AMB MONOALETA, amb l’objectiu de continuar amb la formació integral dels nedadors i evolucionar les habilitats aquàtiques que es tenen cap a la natació de velocitat, amb aletes, monoaleta, tub i/o immersió. A partir dels 11 anys.

  ESCOLA DE TRIATLÓ modalitat esportiva que permet posar en valor el companyerisme, la disciplina i la vida saludable, mitjançant la pràctica recreativa i d’oci de tres disciplines: natació, atletisme i bicicleta

  AIGÜES OBERTES, domini i perfeccionament de l’estil crol, per poder nedar travessies de curta i llarga durada al mar

  PERFECCIONAMENT ESTILS ADULTS, per poder nedar amb comoditat les distàncies desitjades.

  El CA Xaloc és un club esportiu dedicat a la natació amb aletes, triatló i aigües obertes que enguany ha celebrat els 25 anys.
  El club està en plena activitat, realitza al llarg de l’any nombroses accions que involucren un gran nombre d’esportistes i voluntaris: el primer bany de l’any, Triatló SFG, Marnató, Travessia de Sant Feliu de Guíxols, la Volta del Serrà…
  En la modalitat de competicions, es destaca com a organitzadors d’enguany dels campionats d’Espanya de natació amb aletes i immersió categories infantils i cadets a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols i els palmarès aconseguits en les diferents competicions al llarg de les temporades.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies