• Categories
 • Acaba amb èxit de públic una nova edició del Festival de la Porta Ferrada

  21/08/2018

  El Festival de la Porta Ferrada es va tancar ahir a la nit amb el concert de Ricky Martin al Guíxols Arena. Els organitzadors van enviar ahir a la tarda una nota de balanç en què mostraven la seva satisfacció, ja que l’edició d’aquest estiu ha arribat els 41.000 espectadors, quan l’any passat van ser 32.000.

  Enguany hi ha hagut vuit espectacles amb totes les entrades venudes (Jack Johnson, Andreu Buenafuente, Txarango, Pablo Alborán, Estopa, Ara Malikian, Rozalén –El Kanka i el Cor de Sant Petersburg), mentre la resta de la programació ha mantingut un percentatge d’ocupació superior al 80%.

  La clau de l’èxit, segons el director del festival, Iñaki Martí, és haver aconseguit “seduir el públic amb la seva proposta artística única i inimitable, i assoleix el repte consolidant tots els seus espais”. A l’Espai Port han sumat 25.000 espectadors, al Guíxols Arena 14.000 i, entre Teatre i Monestir han sumat les altres 2.000 entrades.

  Paral·lelament a l’augment de públic, el festival ha arribat als 2 milions d’euros de pressupost gràcies a la col·laboració entre el sector públic i el privat, sense oblidar la professionalitat i l’experiència de la promotora The Project i la tasca enorme de l’equip de voluntaris. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies