• Categories
 • Un Ple extraordinari aprova modificacions urbanístiques

  21/08/2018
  L'antic restaurant Can Salvi va ser protagonista del Ple extraordinari d'ahir (Foto: GUIXOLS DES DEL CARRER)

  El ple, en sessió extraordinària, va aprovar ahir a la tarda una modificació de la normativa urbanística per tal que es pugui reconvertir antics establiments hotelers en habitatges  socials o per a ens sense ànim de lucre.

  En l’anterior mandat es va aprovar una autorització per tal que establiments d’antic ús hoteler poguessin disposar de més edificabilitat cap a l’interior de l’illa i també la possibilitat de construir un pis addicional reculat respecte la façana, una mesura pensada per incentivar la sortida al mercat d’immobles del llegat Anlló com ara el Rex I, Les Noies o el Panorama Park–. La mesura aprovada ahir estendrà aquest ús a les finques hoteleres que es vulguin reconvertir en habitatges socials o cooperatius.

  Segons el govern, aquesta mesura pot beneficiar projectes privats d’habitatge cooperatiu, com el que porta a terme en altres llocs de Catalunya la cooperativa Sostre Cívic, donant usos geriàtrics o juvenils, o donant sortida al projecte de reconvertir l’antic Hotel Mediterrani, també antigament dels germans Anlló, en deu habitatges públics per a emergència habitacional donant més superfície a la finca.

  En la sessió del ple també es va aprovar un retoc del POUM per tal de mantenir l’alineació de la façana i corregir la fondària màxima de l’interior de l’illa de la finca de l’antic restaurant Can Salvi, al passeig del Mar, per tal que presenti homogeneïtat en cas d’enderroc i futura construcció.

  També va prosperar de manera provisional el sector de millora urbana Huguet Nord-Traschler-carretera de Girona.  

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies