• Categories
 • Es va celebrar la “Volta del Serrà” al litoral ganxó

  27/08/2018

  Aquest diumenge es va celebrar la “Volta del Serrà” en aigües de Sant Feliu de Guíxols, una impressionant travessia per parelles, un nedant i l’altre acompanyant amb el caiac, que voreja el litoral de la nostra localitat en una ruta de 7 quilòmetres que recorre paratges marítims de gran bellesa que formen part del patrimoni natural ganxó.

  La prova organitzada pel Club Aquàtic Xaloc va celebrar la 13a edició i va comptar amb la participació de 48 equips (96 participants). 

  Els primers en arribar foren la parella Águeda Solivellas-Modesto Duran, amb un temps d’ 1 hora i 36 minuts.

  Cliqueu aquí per veure les classificacions d’aquesta prova. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies