• Categories
 • Bona estrena de la nova temporada del Guíxols

  04/09/2018
  El porter Marc Solé, sota pals abans de parar-li el penal al jugador del Porqueres (ADG)
  El Guíxols va aconseguir diumenge sumar, amb solvència i en un camp complicat, els 3 primers punts d’aquesta temporada davant un rival molt incòmode que, com els ganxons, no havien perdut cap partit durant la pretemporada.
  Xavi Mora i Marc Feixas van ser els autors dels gols, però cal destacar també l’actuació del porter guixolenc Marc Solé, que va aturar un penal a l’inici de la segona part que podria haver canviat el desenvolupament del partit.
  Toni Sánchez sabia de la importància de sumar una victòria en el primer partit de lliga i per això va repetir l’onze inicial que va guanyar al Palamós a l’últim amistós jugat la
  setmana passada (4-3 a Mascanada). Van debutar d’inici en un partit oficial els nouvinguts Toribio (Bescanó), Amós Gasca i Kuhn (Banyoles) i Àlex Castelló, central arribat aquesta mateixa setmana procedent del Farners. Ja a la segona part, també van debutar en partit oficial Sanku (Bescanó) i Eloy Gámez (Palafrugell).
  El partit es va iniciar amb el guió previst, amb un Guíxols que ràpidament es va fer amb el control de l’esfèrica, i un Porqueres molt ordenat esperant la oportunitat per sortir al contraatac. Els de Toni Sánchez van aconseguir contrarestar-ho, i van ser amos i senyors del partit a la primera part, però sense gaires ocasions. Les més clares, a pilota aturada, però sense encert en el remat. En el minut 27 Xavi Mora va aconseguir marcar el primer gol amb un xut creuat aprofitant una errada d’un defensor local. Tot i que l’assistent va indicar inicialment que la jugada era fora de joc, l’àrbitre va entendre que l’acció era correcta i va donar per vàlid el gol davant les protestes dels locals. Només quatre minuts més tard, una falta a la frontal de l’àrea va ser transformada magistralment per Marc Feixas (que s’enfrontava al seu germà) per l’escaire de la porteria local. Amb el 0 a 2 es va arribar al descans.
  A la segona meitat, el Porqueres va sortir amb una marxa més ofensivament. Com a conseqüència, en un de les incursions ofensives locals, l’àrbitre va xiular un penal molt protestat pels ganxons, que entenien que el jugador del Porqueres s’havia deixat caure. Marc Solé, però, es va lluïr sota els pals, i amb una gran aturada va rebutjar la pena màxima. Amb aquesta acció els locals van abaixar una mica la intensitat  i el Guíxols va tornar a fer-se amb el control de la pilota. Brice, amb una rematada de cap a l’interior de l’àrea i un u contra u amb el porter, podria haver marcat el tercer. També ho va poder fer Amós Gasca, però el seu xut va sortir desviat. Amb el pas dels minuts els ganxons van tenir molt controlat el rival, fins que l’àrbitre va xiular el final del partit.
  Només una ocasió clara per part dels porquerencs, ja a les acaballes del partit, però no van aconseguir moure el definitiu 0 a 2 del marcador.

  UE PORQUERES, 0  – AD GUÍXOLS, 2

  UE Porqueres: Herrera, Poch, Anouar, Olivé, Guilana (Teixidor, 65’), Càmara (Planas,76’), Formiga, Casacuberta (Molinas, 73’), Mohamedi, Feixas i Sillach (Jiménez, 46’).
  AD Guíxols: Marc Solé, Lanzas, Toumani, Âlex Castelló, Khun (Juanola, 84’), Riki (Eloy Gámez, 63’), Amós Gasca (Zayas, 63’), Toribio, Xavi Mora (Sanku, 59’), Marc Feixas (Callicó, 76’) i Brice.
  Gols: 0-1 (27’) Xavi Mora. 0-2 (31’) Marc Feixas.
  Àrbitre: Abdelhakim El Morabit . T.G.: als locals Anouar, Càmara, Mohamed i Jiménez; i als visitants Lanzas, Riki, Amós Gasca, Sanku i Brice.
   
  El proper diumenge a les 5 de la tarda el Guíxols debutarà al Josep Suñer enfront d’un Caldes que va aconseguir un meritori empat a casa contra el Bescanó (2-2).
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies