• Categories
 • L’Ajuntament reclama la concessió del Club de Mar a Costes

  04/09/2018
  La zona de bany de Can Rius, dins el Club de Mar, font de controvèrsies (EL PUNT-AVUI)

  El govern de la ciutat ha tramès a Costes de la Generalitat un seguit d’incidències registrades aquesta temporada d’estiu amb visitants que havien accedit a la zona del Club del Mar, segons El Punt-Avui, amb l’objectiu d’assumir-ne el control, de manera que els veïns en puguin fer ús però amb control públic per minimitzar els conflictes amb la resta de veïns i visitants i deixar clares les competències. 

  La concessió d’aquesta zona es va atorgar fa quatre dècades a la comunitat de propietaris malgrat que teòricament és una zona per al pas i bany de persones alienes a la comunitat de propietaris de l’edifici.

  El Club del Mar és una de les concessions guixolenques en tràmit de negociació, ja que el límit de 30 anys des de la vigència de la llei estatal de Costes del 1988 els posava data de caducitat a final de juliol. Un cas que ara mateix està en procés de revisió i pendent d’adjudicació després que en els darrers anys hi ha hagut un serial d’estires-i-arronses entre la comunitat i la ciutadania fins que el 2013 es va acabar d’enderrocar la paret que barrava el pas a la zona de bany. 

  Pel que fa a les queixes d’aquest estiu, hi ha hagut conflictes amb el vigilant, que foragitava els visitants de mala manera; o casos amb menors amb acusacions entrecreuades entre el vigilant i els pares. També s’ha pogut constatar que un dels dies conflicitius un contenidor impedia l’accés a les roques. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies