• Categories
 • Cap de Setmana Jove: quatre dies de festes i concerts

  05/09/2018

  El recinte Guíxols Arena serà escenari, del 7 al 10 de setembre, d’un intens cap de setmana pensat per als joves ganxons i de les rodalies en què hi haurà música, festa, inflables, festa holi, cultura urbana, funk, rock, breakdance, hip hop, dj i diversos grups musicals.

  L’any passat ja es va celebrar per primera vegada el Cap de Setmana Jove en aquest recinte, els dies anteriors a la festivitat de l’Onze de Setembre. Es van voler reubicar i concentrar dos festivals que ja s’organitzaven des de feia molts anys, celebrant-los en dies seguits al mateix espai amb la clara intenció de poder oferir unes activitats més potents i dotar-les de millors infraestructures i mitjans. Així, el SanFefunk (festival de cultura urbana de l’entitat local TEDECE que el 2017 celebrava la seva desena edició) i la Diada Jove (que les JERC feia 12 anys que celebrava el 10 de setembre al pati del Teatre Municipal) es van realitzar en tres dies de setembre complementats amb una festa Holi per celebrar la finalització del període de vacances estivals.

  Enguany aquesta activitat es consolida i s’augmenta, afegint-hi una edició de l’històric Sant Feliu Fest de l’Atzavara Club i un dia complet de Festa a la Fresca amb Festa Holi, Inflables, Festa de l’escuma, brau mecànic…  Durant tot el cap de Setmana Jove hi haurà disponible també un servei de begudes i menjar.

  El Cap de Setmana Jove 2018 se celebra del 7 al 10 de setembre al Guíxols Arena i compta amb la següent programació:

  • Divendres dia 7, l’Atzavara Club presenta una jornada plena de concerts i discjòqueis, que s’iniciaran aproximadament a les 18.30 hores i amb noms com Joan Colomo, ZA!, Mourn, Mike Noegraf, Da Souza o Los Valientes, convertint el Rock’n’Roll en protagonista absolut.
  • Dissabte dia 8, la TEDECE celebra la onzena edició del SanFeFunk, un festival dedicat al Hip-Hop i la cultura urbana plenament consolidat, que tindrà exhibicions i tallers de graffitti, Breakdance, Rap, Beatbox… I al vespre concerts amb Rapsusklei, Anier, Largus y Mokre, Deejay Juampi i d’altres.
  • Diumenge dia 9, festa a la Fresca adreçada a tots els públics, amb  inflables, jocs d’aigua, Holi Party, Festa de l’escuma, brau mecànic, etc… per gaudir-ne al màxim en família.
  • Dilluns dia 10, la tradicional Diada Jove amb activitats populars i un gran concert amb Fok (guanyadors del Concurs de grups emergents Destaca’t 2017) i Smoking Souls, per acabar amb els Dj Tropical Riots. Organitza: Jovent Republicà.

  Tal i com destaca el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Albert Polo, “la coordinació i col·laboració entre entitats locals és clau per a la celebració d’aquest gran cap de setmana jove farcit d’activitats per a tots els gustos”. Tal com expressa, “amb l’objectiu de fer polítiques de joves i per els joves, es recupera d’alguna manera, l’esperit que es va crear l’any 2008 amb l’organització de les barraques a la platja de Sant Feliu de Guíxols i que va significar l’inici de la Festa Major Jove i altres esdeveniments de la ciutat amb les entitats que en aquell moment ho van impulsar”, argumenta.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies