• Categories
 • La Biblioteca, tancada per inventari

  05/09/2018

  La Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols estarà tancada del 3 a l’11 de setembre per inventari. 15 anys després de l’obertura de l’equipament és necessari poder fer a fons aquest inventari i ordenació. Per retornar documents, es podrà fer servir la bústia de color vermell que hi ha a l’exterior de l’edifici. A partir del 12 de setembre tornarà a l’activitat de ple, una tardor en què es reprèn el Club de Lectura, les converses en idiomes, les activitats amb els centres d’ensenyament (visites, projecte LECXIT, animació a la lectura,…), les hores del conte i dos nous projectes: el club de lectura Llegir el teatre i la incorporació de la Biblioteca com a centre col·laborador per a realitzar les proves del certificat ACTIC.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies