• Categories
 • Inaugurada la 29a Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme

  08/09/2018
  Raquetes antigues, una de les curiositats de l'exposició filatèlica i de col·leccionisme d'enguany (AJ SFG)

  Aquest dissabte 8 de setembre s’ha inaugurat a l’antic Hospital l’exposició anual de l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de la nostra ciutat, de la mà de l’alcalde Carles Motas i el regidor de Cultura Jordi Vilà, els quals han fet els honors d’usar el mata-segells commemoratiu d’aquesta edició, dedicada al 125è aniversari del CE Sant Josep.

  El president de l’entitat filatèlica, Amado Sàbat, explicava als mitjans que enguany aquesta mostra, que es  celebrarà del 8 fins l’11 de setembre, pot arribar a tenir fins a 4000 segells, alguns de finals del segle dinou fins a l’actualitat, agrupats en diferents temàtiques. Una de les branques de la mostra és el col·leccionisme, i aquest any s’hi poden veure des de raquetes de tennis de col·lecció, fotografies antigues de Sant Feliu, ampolles d’Estomacal Bonet i moltes altres curiositats. 

  Aquestes són les dades de la mostra:

  Dies 8, 9 i 10. Antic hospital
  *Hores de visita de l’exposició: de les 11 a les 14h i de les 17h a les 20h

  Dimarts dia 11 de setembre. Antic Hospital
  *Hores de visita de l’exposició: de les 11 a les 14h.

  Tal com indica el president de l’entitat, Amado Sàbat en el llibret commemoratiu, l’entitat agraeix els col·leccionistes i filatèlics d’arreu la seva participació, així com la particiapació dels visitants que en definitiva “sou els que feu gran la mostra en contemplar els expositors i fer tota mena de preguntes que nosaltres estem encantats de poder-vos respondre”. El president espera tenir un èxit d’expositors i de col·leccions tan intensa com l’any passat.

  Aquesta mostra és organitzada per l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Ajuntament.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies