• Categories
 • La Casa Irla inicia la temporada de tardor amb una exposició d’Uwe Geest

  08/09/2018

  La Casa Irla enceta la temporada cultural Tardor 2018 amb el vernissatge de l’exposició d’Uwe Geest, avui 8 de setembre a les 19 h (entrada lliure). 

  Dissabte 8 de setembre a les 19 h

  Blauzonen 
  Uwe Geest
  Zones blaves” és el títol de la meva exposició dedicada al mar. El de la meva infantesa,  el mar Bàltic i el de la meva arribada fa mig segle a Catalunya, el mar Mediterrani. La sorra, que forma part de les meves creacions des de l’any 1979, es converteix en un element pictòric i tanmateix simbòlic, unint passat i futur i engendra en la superfície plana una irisació trèmula de llum, creant atmosferes i sensacions que permeten diferents lectures i interpretacions. 
  Uwe Geest
  “Traspua delicadesa i poesia en cadascun dels grans de sorra que componen el seu treball. Terres que, vingudes d’arreu del món, endreça creant delicats matisos que són el terreny d’unes justes i mesurades notes de color, d’exquisida musicalitat visual.” 
  Lluis Ivern
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies