• Categories
 • DIADA 11S: Ofrena matinal a Josep Irla

  11/09/2018
  El President de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, amb l'alcalde ganxó, portant l'ofrena (PREMSA AJ.SFG)
  L’acte és un reconeixement a la figura de Josep Irla i Bosch, president de la Generalitat de Catalunya a l’exili i continuador de la institució durant la dictadura, que fill de Sant Feliu de Guíxols, també hi és enterrat, i per això cada Onze de Setembre es fa un acte institucional amb personalitats de les diferents administracions públiques.
  Enguany hi han assistit el Delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català i l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, així com els regidors i regidores del consistori.
  Hi havia també entre els convidats diferents diputats i directors territorials de la Generalitat.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies