• Categories
 • El Guíxols va suar per doblegar el Caldes (1-0)

  11/09/2018
  Brice va estar a punt de fer el segon gol a les acaballes del partit (ADG)
  En la recta final de l’enfrontament, un Guíxols insistent va aconseguir una victòria molt treballada i patida per 1 a 0, amb gol de Toumani, aprofitant una esfèrica morta dins de l’àrea en un llançament des de la cantonada. Des de l’inici del matx els locals van dominar amb un control estèril de la pilota, no trobant el ritme per superar un Caldes molt ordenat damunt del terreny de joc. En el segon període, tot i el curt resultat final, els guixolencs van generar ocasions molt clares per fer pujar més gols al marcador, però van topar amb una gran actuació del porter Mario. A més de les seves aturades, els de Sant Feliu van xutar dues vegades al pal i una esfèrica la va treure un defensa del Caldes de la mateixa línia.
  L’entrenador Toni Sánchez va disposar un onze inicial amb un parell de variacions respecte del de la jornada precedent, donant entrada a Eloy Gámez i Sanku en lloc de Riki i Xavi Mora.
  Des del primer minut de partit es va veure quin guió seguiria el partit. Els de Toni Sánchez, monopolitzant el control de la pilota, però amb un ritme molt lent i un joc molt previsible. El Caldes, per la seva banda, va esperar al darrere, sense presses, esperant tenir alguna oportunitat per sortir al contraatac. Els de la nostra ciutat ben aviat haurien pogut obrir el marcador, quan en el minut 3 Sanku gairebé remata de cap una centrada que era mig gol. Més tard, la ocasió va ser per Brice, però se li va escapar el control de la pilota quan encarava la porteria. Kuhn en va tenir una altra de molt clara, però es seu xut el va aturar Mario amb els peus; Toribio, Sanku i Marc Feixas van tenir més oportunitats per fer pujar el primer gol al marcador, però no van aconseguir batre el porter del Caldes, el principal protagonista del seu equip.
  Ja a la segona part, el Guíxols va sortir amb una mica més d’intensitat ofensiva, i ben aviat van tornar a arribar les ocasions de gol. En el 53, Xavi Mora va rematar de cap des de dins l’àrea, però es va topar novament amb Mario, que va rebutjar a córner. Fins al minut 62 no va arribar la primera intervenció de Marc Solé, que va aturar un fort xut ras d’un jugador visitant. El rellotge corria molt ràpid pels ganxons davant un Caldes que esgarrapava minuts perdent temps quan podia. Al minut 72, una falta perillosa llançada per Zayas es va
  perdre per la línia de fons. Només un minut més tard, la va tenir Juanola, però un jugador visitant va treure la pilota sobre la mateixa línia de gol. Al 82, una de les més clares, quan Marc Feixas va xutar una falta per sobre la barrera, però la pilota va topar a la fusta davant un Mario superat. A la següent jugada, i a la sortida d’un córner, Toumani va aprofitar un rebuig per afusellar des de dintre l’àrea petita la porteria visitant. Un premi molt merescut pels ganxons, que tot i no jugar un gran partit, van buscar amb insistència el gol de la victòria. Brice encara va tenir una altra ocasió, però es seu potent xut va picar al travesser de la porteria visitant.
   

  AD GUÍXOLS, 1 – UE CALDES, 0

  AD Guíxols: Marc Solé, Lanzas, Toumani, Àlex Castelló (Bilal, 78’), Kuhn (Zayas, 45’), Eloy Gámez (Riki, 57’), Amós Gasca, Toribio (Juanola, 57’), Sanku (Xavi Mora, 45’), Marc Feixas i Brice.

  UE Caldes: Mario, Gerard, Guti, Dani, José Luís, Capellera (Aleix Martín, 72’), Peralta (Arjona, 45’), Zafra (Edgar, 66’), Quim (Ruben, 81’), Sánchez (Jiménez,45’) i Maicas.

  Gol:1-0 (83’) Toumani.

  Àrbitre: López Morente. T.G.: als locals Lanzas, Zayas, Xavi Mora, Àlex Castelló i Brice; i al visitant Edgar.

   
  El proper dissabte a les 5 de la tarda, encontre complicat al camp d’un Besalú que el fet de que encara no ha sumat cap punt el farà més perillós.
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies