• Categories
 • Desè aniversari de “Dones Ganxones, Dones del Món”

  15/09/2018
  Sant Feliu de Guíxols celebrarà aquest diumenge, 16 de setembre, la desena edició del certamen Dones Ganxones Dones del Món, amb tot un seguit d’estands de diferents entitats que es col·locaran a la Rambla Vidal des de les 09,30 del matí fins les 13.30h del migdia. Val a dir que per aquesta edició, Televisió Costa Brava emetrà un programa especial, en directe, on entrevistarà les diferents agrupacions presents a la Fira i en farà un seguiment ampli.
  En aquesta desena edició s’hi trobarà una mostra de la diversitat social i comunitària de les dones ganxones, en una mostra de dones compromeses i emprenedores que mostraran la tasca que fan. S’hi reuniran una trentena d’estands, nombrosos tallers, així com activitats diverses per celebrar aquests deu anys.
  Aquesta edició s’havia de celebrar el mes de maig i va ser suspesa pel mal temps.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies