• Categories
 • El film “Lesa humanitat” inaugura l’homenatge als Brigadistes Internacionals

  17/09/2018
  Els responsables de la primera jornada d'homenatge als Brigadistes Internacionals, amb l'alcalde i regidors. (AJUNTAMENT SFG)
  El passat divendres 14 de setembre es va iniciar la primera de les activitats d’homenatge als Brigadistes Internacionals, que durant bona part de la tardor seran recordats a Sant Feliu i altres poblacions de la Vall d’Aro.
  En aquesta primera ocasió es va realitzar la projecció de la pel·lícula “Lesa Humanitat” al teatre auditori Narcís Masferrer,  un documental escrit i dirigit per Héctor Fáver a la qual es va seguir amb una taula rodona,  i que va atraure un alt nombre de públic amb la presentació a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de la nostra ciutat.
  Aquesta tardor es farà un programa complet i variat que inclou projeccions comentades, conferències, presentacions de publicacions, i un acte institucional el dia 7 d’octubre, tot impulsat des de l’Institut d’Estudis del Baix Empordà i el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. 
   
   
   
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies