• Categories
 • Es va celebrar l’Assemblea de Veïns del Barri del Puig

  17/09/2018
  La reunió de veïns del Barri del Puig que es va celebrar el dia 1 de setembre de 2018 va ser molt fluïda i amb molt de debat, segons fonts directives de l’Ens veïnal,  i va comptar amb l’assistència d’una regidora del govern municipal com a veïna. 
  L’associació del barri del Puig va créixer molt en l’exercici 2017, i actualment està formada per 73 socis, convertint-se en l’associació de veïns amb més socis de la ciutat.
   
  En l’Assemblea es va debatre la línia de treball per a l’exercici 2018/2019; aprovant-se que la tercera setmana del mes d’agost de 2019 tindrà lloc la festa del barri del Puig; que es demanarà novament a l’Ajuntament més presència policial al barri ja que des que el carrer Nou Garrofers està tallat i la Baixada del Puig plena de pilones no ho fan i hi ha hagut problemes d’incivisme  a la plaça i carrers adjacents; que es faci reunió amb el tècnic d’Urbanisme per arreglar un problema a les escales del carrer Penitència on hi ha caigudes per relliscades quan plou;  que es faran exposicions de ceràmica i quadres de pintors del barri amb coordinació amb l’àrea de Cultura; que dos cops al mes s’obriria el local del Safareig per recollir incidències o suggeriments dels veïns; que es realitzarà presentació d’algun llibre i ponències en col·laboració amb Cultura de l’Ajuntament;  i quee per motius familiars i laborals causen baixa de la junta Helena Cuenca i Julio Sancho, substituïts per Carmen Olmo i Toni Ceballos.
  Pel que fa a Vialitat;  es va parlar amb la regidora i veïna per fer una reunió per reobrir al trànsit el carrer Nou Garrofers  per tal que vehicles de serveis i urgències puguin passar com els residents amb una acreditació, deixant constància que aquest 2018 l’ambulància ha hagut de fer serveis al barri i dos cops ha hagut de fer maniobra marxa enrere per poder sortir per no tenir la clau de les pilones. En segon lloc també van aprovar que es recuperi la zona reservada per a vehicles per fer gestions ràpides amb disc horari, senyal vertical i limitació
  de temps, davant d’un establiment d’una empresa elèctrica situat al barri; també sol·liciten que el tram de carrer Nou Garrofers entre Santa Magdalena i Sant Martirià sigui de doble sentit, com era abans de les obres; i que es posi un STOP  a la cruïlla  entre els carrers del Sol i Baixada de Puig per prevenir accidents de circulació.
  La Junta actual queda formada per Francesc Igualador (president); Lou Gutiérrez (secretària); Albert Dubé (tresorer); Benet Ribes, Paco Fernández, Vicente González, Tony Ceballos i Carmen Olmo com a vocals. 
  Desde la Junta de l’Associació de Veïns del Barri del Puig remarquen que la reunió “va anar molt bé” pel volum de preguntes dels assistents i també per la participació de la regidora i veïna del barri Laura Aiguaviva, que va ser “fonamental” per tal de donar les explicacions pertinents en relació a escombraries o vialitat.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies