• Categories
 • Cop policial contra les falsificacions de roba a la demarcació de Girona

  19/09/2018
  Un agent dels Mossos d'Esquadra, inspeccionant un establiment durant la macrooperació contra les falsificacions de roba (CME)

  Agents de Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Girona, amb les Unitats d’Investigació i de Seguretat Ciutadana de les comissaries de La Bisbal, Blanes, Santa Coloma de Farners, Sant Feliu de Guíxols, Roses, Figueres i La Jonquera, a més del suport de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, van dur a terme ahir un macrooperatiu en diverses poblacions de la demarcació per prevenir els delictes contra la propietat industrial.

  Els fets es remunten a uns mesos enrere quan diverses comissaries de la demarcació de Girona van detectar, conjuntament amb els representants de diverses firmes comercials, un increment important de productes pressumptament falsificats en diferents establiments, principalment a la zona costanera i a la frontera amb França.

  Després d’un treball coordinat entre l’Àrea d’Investigació Criminal de Girona i les Unitats d’Investigació de les comissaries esmentades, es van detectar fins a catorze establiments que venien aquest tipus de productes a les poblacions de Platja d’Aro, els Límits del Pertús, l’Estartit, Roses i Lloret de Mar.

  L’operatiu, que va comptar amb la participació de nou pèrits de més de 50 conegudes marques comercials, es va iniciar a mig matí de forma simultània a totes les poblacions i establiments, alguns d’ells ja inspeccionats en altres operatius recents.

  El resultat de l’operatiu policial es va traduir en la intervenció de 15.945 peces de roba falsificades de més de 33 marques comercials. Aquest material intervingut tindria un valor al mercat d’uns 638.000 euros. Els mossos han investigat 22 persones per delictes contra la propietat industrial.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies