• Categories
 • Homenatge a Eugeni Bigas al Guíxols Arena

  20/09/2018
  El somni d’Eugeni Bigas es veurà realitzat i l’Orquestra Panorama actuarà a Sant Feliu en la festa del seu homenatge. La famosa orquestra gallega actuarà amb entrada lliure al Guíxols Arena el 29 de setembre en homenatge al jove guixolenc Eugeni Bigas i Clara, que malauradament ens va deixar el passat desembre amb 29 anys. L’Eugeni somiava portar a Sant Feliu una orquestra espectacular, ja que es dedicava a la gestió, realització, sonorització i muntatge d’espectacles, amb empresa pròpia dedicada a això.
  Treballava molt sovint a la nostra ciutat, on havia nascut, i una de les seves màximes il·lusions era que la gent de la seva ciutat gaudís d’un gran espectacle com el que solen portar les orquestres de gran format que hi ha a Galícia. Amb la seva companya Laura Pujol havien estat en diferents ocasions pel nord  de la Península i sempre tenia la idea de portar a Sant Feliu una orquestra potent, la millor, que combinés tot allò que tenen aquestes formacions: a banda de bona música, un gran espectacle visual, combinat amb dansa, i en alguns casos, acrobàcies. Ell ho volia per tal que Sant Feliu ho gaudís. Ara l’Eugeni, des d’allà on sigui, veurà realitzat el seu somni de fer gaudir Sant Feliu de Guíxols amb una de les millors orquestres que hi ha a Galícia: Panorama, que actuarà a la nostra ciutat, amb entrada lliure, al Guíxols Arena, el dia 29 de setembre, a les 22 h. Ho faran per primer cop a Catalunya, i arribaran després de l’amistat que va sorgir amb el mateix Eugeni al llarg del temps. Des de l’orquestra fan un esforç molt gran per venir a la nostra ciutat. Cal comptar que tota la comitiva són 5 camions i 2 autocars que faran més de 2.500 km. Només com a exemple, els components d’aquesta orquestra són 10 músics, 6 cantants i 3 ballarins acròbates, tot això embolcallat en un escenari de 30 metres de llarg i 14 metres d’alçada, 100.000 watts de so, 350
  m2 de pantalles LED i 200 “caps” (unitats) d’il·luminació. La jornada tindrà el punt culminant amb l’actuació d’aquesta orquestra, però no estaran sols perquè nombroses entitats de la ciutat (Club Patí, Percussió Ganxona, Mistreet, Esquitx, Colla Gegantera…) li retran també homenatge amb activitats al Guíxols Arena al llarg de tot el dia. 

  Dissabte 29 de setembre de 2018
  Programa:Matí d’ 11 a 14h:
  Inflables
  Actuació del Club Patí Guixolenc
  Tarda de 17 a 20h:
  Animació musical
  Percussió Ganxona, Mistreet, Esquitx i Colla Gegantera Ganxona
  Festa Holi
  A partir de les 22h:
  PANORAMA


  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies