• Categories
 • Tallen més peces de la barana de mar i les queixes no es fan esperar

  20/09/2018

  L’escriptor Toni Sala, un dels portaveus de la plataforma Alerta Sant Feliu, denunciava ahir  a la xarxa Facebook el tall d’un altre segment de la barana de mar dissenyada per Joan Bordàs al passeig, per les obres del col·lector de Rius i Calvet.

  L’empresa que fa l’obra va serrar els ancoratges de ferro forjat, que la plataforma creu que es podien descollar.

  Des del govern asseguraven ahir a El Punt Avui que el projecte preveu recuperar els arcs dels antics balcons en l’àmbit, tot i que encara no han decidit de quina manera ( pot ser emplaçant-los en la zona de pas del futur parterre enjardinat o bé en primera línia de les escales que davallaran cap a la platja).

  Però la tensió entre la plataforma i el govern local ha pujat en els darrers dies, després que l’alcalde, Carles Motas, els titllés en declaracions a Televisió Costa Brava de “nostàlgics” de l’urbanisme de “postguerra”, i el col·lectiu li repliqués, en una carta oberta: “Som partidaris de renovar i no pas de destruir, no defensem cap interès privat.”

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies