• Categories
 • L’equip de govern vol fer un nou passeig fins al Port

  26/09/2018

  L’Ajuntament ha iniciat converses amb Ports de la Generalitat per tirar endavant un nou passeig que uniria el carrer de Cristòfol Colom amb el Port.

  L’alcalde de la ciutat ha reconegut a Ràdio Capital que de moment només es tracta d’un projecte que està a les beceroles, però que l’equip de govern té intenció de rescatar. Per això, caldria buscar un concessionari i adequar l’obra al pla especial del port.

  Pel que sembla, Sant Feliu assumiria part de les obres, mentre que Ports, que haurà de presentar el projecte a l’Ajuntament, es faria càrrec de la resta.  

  El projecte podria incloure una zona verda davant l’edifici Joan I o el cobriment de la riera de Tueda als encontorns de la zona, fet que serviria per obrir un nou vial per comunicar el port amb la carretera de Palamós.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies