• Categories
 • Exposició per rememorar l’U d’Octubre de 2017 a la seu de JuntsXCat

  27/09/2018

  A partir del dia 1 d’octubre es podrà visitar l’exposició “Viatge a l’1 d’octubre de 2017”, una mostra fotogràfica i de curiositats que permetrà recordar la diada històrica del referèndum d’independència de l’1O, a la nova seu de JuntsxCatGuixols ubicada a la Rambla Vidal, número 3.

  La visita comença rememorant les manifestacions més importants que van demostrar la força de l’independentisme al carrer i que van aconseguir que el referèndum fos una realitat. Després d’aquesta introducció, el visitant podrà gaudir d’un seguit de fotografies per conèixer i rememorar el desenvolupament d’aquella jornada a tots els col·legis electorals del nostre municipi; per continuar amb una mostra molt significativa de les conseqüències directes del referèndum d’independència: l’aturada general del 3 d’octubre, la qual va congregar uns 3000 ganxons al Passeig del Mar. L’exposició acaba amb una mostra sobre els presos i exiliats polítics, amb la voluntat de conscienciar el ciutadà de la involució democràtica en què està sotmès el país. En l’espai també hi ha lloc per la part interactiva, amb una representació simbòlica de les reivindicacions pacífiques que s’han dut a terme amb carrer, amb especial èmfasi a les campanyes per posar estelades i cartells per la llibertat dels presos polítics als balcons dels habitatges i els llaços grocs al carrer, convidant al visitant a penjar-ne.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies