• Categories
 • Es preveuen 800 motos per la trobada “motera” d’aquest diumenge

  28/09/2018

  Aquest 30 de setembre de 2018 es fa la quinzena trobada de motos organitzada per l’entitat Pirates Motoclub al Passeig del Mar.

  Es preveu que 800 motos, així com unes 1800 persones, es donaran cita en aquest clàssic de la tardor ganxona.

  A les 9 del matí arribaran al Passeig del Mar, on hi haurà temps per fer les inscripcions fins les 11, i rebran també una bossa d’obsequis i esmorzar. A les 11 del matí iniciaran una ruta pirata amb moto. A les 13h es fa un pica pica i lliurament de trofeus.

  Aquesta activitat és un referent del calendari d’aquesta entitat, i omple de motos Harley-Davidson i similars tota la zona litoral de la nostra ciutat, tot despertant la curiositat dels qui passegen per la zona.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies