• Categories
 • El Port ja funciona amb la nova lluminària de tecnologia LED

  29/09/2018

  Ports de la Generalitat ha dotat els vuit ports de demarcació de Girona de lluminàries LED, una tecnologia més respectuosa amb el medi ambient que optimitza els recursos dels recintes portuaris.

  El projecte, que s’ha anat desenvolupant gradualment, ha estat cofinançat entre Ports de la Generalitat i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Amb els nous punts de llum s’ha substituït l’enllumenat exterior de làmpades de descàrrega que hi havia al recinte portuari. L’objectiu de l’actuació és oferir uns serveis més eficients als usuaris i als ciutadans dins d’un entorn més sostenible. 

  El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha valorat que aquest sistema “suposa un 50% d’estalvi energètic i incrementa la vida útil de les làmpades”. Gómez ha afegit  que la tecnologia LED “permet la telegestió, adequant la il·luminació a les necessitats dels usuaris, disminueix les despeses de manteniment i minimitza la contaminació lumínica.

  A Sant Feliu de Guíxols s’han col·locat un total de 45 lluminàries, instal·lades al moll de pescadors, la façana de la llotja, la zona d’aparcament i l’esplanada, així com al  carrer Cristòfol Colom.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies