• Categories
 • La Policia Local s’automulta per no passar la ITV

  29/09/2018

  La Policia Local de Sant Feliu ha rebut dues multes de 200 euros cadascuna, imposades pel propi cos policial ganxó, pel motiu que dos vehicles del cos no han passat la ITV i un d’ells circulava pel municipi.

  Segons el rotatiu Diari de Girona, un agent hauria vist el cotxe, que no porta els logotips del cos, circulant dijous pel Passeig Rius i Calvet.

  El cap de la policia Josep Miñarro assegura al diari que “la plantilla ja sap que aquests vehicles no es poden fer servir”, però aquest dijous s’hauria utilitzat un dels dos vehicles “com a fet excepcional”.

  Els dos vehicles, un cotxe i una furgoneta, haurien d’haver passat la ITV la passada primavera, però no ho han fet “per manca de diners”, segons el cap de la Policia. 

  Les sancions, si es paguen amb celeritat, podrien reduir-se en un 50% del seu valor. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies