• Categories
 • Jornades de portes obertes per a l’exposició “Viatge a l’1 d’Octubre de 2017”

  03/10/2018

  Coincidint amb l’aniversari del referèndum d’independència de l’1 d’octubre, el dilluns passat va tenir lloc la primera jornada de portes obertes de l’exposició “Viatge a l’1 d’octubre de 2017” , ubicada a la nova seu de Junts per Catalunya Guíxols, al número 1 de la Rambla.

  Durant les properes setmanes, la mostra es podrà visitar els dissabtes i els diumenges de 10h a 13:30h.

  L’exposició comença rememorant les manifestacions més importants que van demostrar la força de l’independentisme al carrer i que van aconseguir que el referèndum d’independència fos una realitat, per passar a un seguit de fotografies que rememoren el desenvolupament de la jornada d’aquell 1 d’octubre a tots els col·legis electorals del nostre municipi. A continuació el visitant es troba un mural amb una foto de l’aturada general del 3 d’octubre, la qual va congregar uns 3000 ganxons al Passeig del Mar, per acabar amb una mostra dels presos i exiliats polítics per conscienciar el ciutadà de la involució democràtica del país.

  A més, l’exposició compta amb dues parts interactives, per una banda els visitants poden enviar per correu electrònic les seves pròpies fotografies de la jornada de l’1 d’octubre de 2017 a Sant Feliu de Guíxols perquè formin part de la mostra i, per altra banda, a la pròpia sala hi ha una representació simbòlica de les reivindicacions pacífiques del carrer en què es convida el visitant a penjar el seu propi llaç. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies