• Categories
 • Acte principal dels homenatges als brigadistes

  04/10/2018

  Dins dels actes de record als Brigadistes Internacionals que s’estan duent a terme als municipis de la Vall d’Aro, la jornada del 7 d’octubre és clau, ja que es fa un reconeixement als brigadistes en una jornada amb dues parts; la primera consistent en una caminada i la segona en un acte institucional. 

  I. CAMINADA: ELS LLOCS VISCUTS PELS BRIGADISTES

  DIUMENGE, 7 DE OCTUBRE DE 2018 | 10:00h SANT POL – SANT FELIU DE GUÍXOLS
  Passejada pels principals llocs viscuts pels brigadistes, guiats per Esther Bussot, investigadora, i Jordi Gaitx, arxiver.
  ITINERARI: 10:00h.- Punt de Sortida: Hostal de la Gavina, s’Agaró 10.30 h.- Senya Blanca. 10.55 h.- Hotel s’Agaró 11.05 h.- Taverna del Mar 11.25 h.- Platja de Sant Pol 11.45 h.- Passeig. Casa Patxot 12.30 h.- Cementiri de Sant Feliu de Guíxols  


  II. ACTE D’HOMENATGE


  DIUMENGE, 7 DE OCTUBRE DE 2018 | 13:00h CEMENTIRI DE SANT FELIU DE GUÍXOLS. RONDA NARCÍS MASSANAS, 102
  Acte institucional d’homenatge als brigadistes internacionals enterrats al cementiri de la ciutat, amb parlaments d’agraïment de les autoritats als familiars i representants dels brigadistes. Breu concert a càrrec de l’Escola de Música local.

  que s’estan duent a terme als municipis de la Vall d’Aro, la jornada del 7 d’octubre és clau, ja que es fa un reconeixement als brigadistes en una jornada amb dues parts; la primera consistent en una caminada i la segona en un acte institucional.  ENTRADA LLIURE  I. CAMINADAELS LLOCS VISCUTS PELS BRIGADISTESDIUMENGE, 7 DE OCTUBRE DE 2018 | 10:00SANT POL – SANT FELIU DE GUÍXOLSPassejada pels principal llocs viscuts pels brigadistes, guiats per Esther Bussot, investigadora i Jordi Gaitx, arxiver.ITINERARI:10:00h.- Punt de Sortida: Hostal de la Gavina, s’Agaró10.30 h.- Senya Blanca.10.55 h.- Hotel s’Agaró11.05 h.- Taverna del Mar11.25 h.- Platja de Sant Pol11.45 h.- Passeig. Casa Patxot12.30 h.- Cementiri de Sant Feliu de Guíxols  II. ACTE D’HOMENATGEDIUMENGE, 7 DE OCTUBRE DE 2018 | 13:00CEMENTIRI DE SANT FELIU DE GUÍXOLS. RONDA NARCÍS MASSANAS, 102Acte institucional d’homenatge als brigadistes internacionals enterrats al cementiri de Sant Feliu de Guíxols.Parlaments per part de les autoritats d’agraïment als familiars i representants dels brigadistes.Breu concert a càrrec de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies