• Categories
 • Implantades les càmeres de seguretat al municipi

  04/10/2018

  L’Ajuntament ja ha instal·lat les 15 càmeres de vigilància per millorar i reforçar la seguretat ciutadana per valor de 160.000 euros. Un sistema per vigilar la mobilitat del trànsit que inclou càmeres mòbils amb control remot o d’altres que fotografien matrícules per tal de controlar l’accés al centre i a les entrades de la població.

  L’alcalde, Carles Motas, explica a El Punt-Avui que el nombre de càmeres s’ampliarà per “reforçar la seguretat” i també per “defensar un model sostenible de mobilitat” alhora que destaca la importància de poder-se coordinar amb altres poblacions que també tenen càmeres.

  Les càmeres de l’empresa concessionària enregistren totes les imatges i es conserven durant un temps per poder ser consultables més endavant, si es donés el cas d’alguna situació que requerís de testimoniatge, prova o comprovació per fets delictius.

  Les càmeres situades als accessos al centre tenen per missió
  detectar les entrades i sortides de vehicles per comparar-les amb la base de dades d’autoritzats a circular dins aquest àmbit restringit. El sistema detectarà tots els automòbils “no autoritzats”, que automàticament seran sancionats.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies