• Categories
 • Un sol sentit de circulació per les obres a Rius i Calvet

  04/10/2018

  El passat 17 de setembre es van reprendre les obres del sector marítim de Rius i Calvet, i l’obra ja no tindrà interrupcions fins finalitzar-la.

  Per tal de mantenir les mínimes condicions de seguretat en l’execució de les actuacions, es fa necessària l’ocupació de part del vial del Passeig Rius i Calvet. Aquest fet que comporta l’eliminació del carril de baixada cap al Passeig del Mar. Per aquest motiu, a partir del divendres dia 5 d’octubre només es podrà circular en sentit de pujada cap a Sant Elm des del Passeig. A més, aquest pas estarà prohibit als vehicles pesats. Per tant, els vehicles que accedeixin cap a Sant Elm hauran de tornar per la Carretera de Tossa per tornar cap al centre, tal i com ja es va fer abans de l’aturada estival de les obres.

  Aquest canvi de circulació també comportarà un canvi de circulació al carrer de Port Salvi i al carrer S’Adolitx (des de l’Hotel Eden Roc fins a l’Avinguda de Sant Elm), tornant a ser d’un sol sentit de pujada.

  Pel que fa a altres serveis públics afectats per les obres, el punt de recollida d’escombraries del Passeig President Josep Irla pròxim a l’edifici Club de Mar passarà a ser de contenidors de càrrega posterior per necessitat de canviar el vehicle de recollida a causa de la modificació viària.

  Més endavant, i amb motiu dels treballs de pavimentació de la calçada del Passeig Rius i Calvet (previstos pel mes de desembre), es concretaran els terminis i s’informarà degudament als afectats d’altres canvis viaris, ja que mentre durin els treballs de pavimentació i consolidació dels materials no es podrà pujar ni baixar per aquest vial, tot i que es mantindrà, com sempre des que es va iniciar l’obra, un pas mínim de 1,50 metres d’amplada per a  persones.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies