• Categories
 • Sílvia Romero es passa a ERC per ser alcaldable i Motas repetirà per TSF

  06/10/2018
  L’assemblea local d’ERC va avalar el dijous 4 d’octubre la candidatura de Sílvia Romero per liderar el projecte dels republicans a la ciutat amb l’objectiu d’assolir l’alcaldia ganxona de cara a les municipals del 2019.

  L’elecció es va dur a terme aquest dijous 4 d’octubre i Romero va manifestar que ha decidit sumar-se al projecte republicà “amb voluntat de liderar el procés de canvi iniciat a la ciutat des de l’espai de trobada de la gent d’esquerres, republicana i independentista que només representa fidelment ERC”. 
  L’elecció de la fins ara regidora com a cap de llista republicana passa per seguir obrint el partit a la ciutadania i traslladar el debat del carrer i treballar per a les persones, deixant de banda grans projectes faraònics i sense oblidar els projectes estratègics que puguin aportar i potenciar els petits negocis de la ciutat”. 
  Per tal de poder dedicar-se al 100% en bastir el projecte d’ERC per a les municipals 2019, Sílvia Romero ha oficialitzat aquest divendres la seva renúncia a l’acta de regidora que mantenia fins ara a Tots per Sant Feliu.  
  Romero té 42 anys, és filla de Sant Feliu d’arrels andaluses de la primera onada migratòria dels anys 60. És Diplomada en Turisme amb diferents  postgraus en Desenvolupament Local i planificació i màrqueting turístic i ha desenvolupat la seva carrera professional sempre dins aquest àmbit, on des de fa dotze ostenta el càrrec de Cap dels Serveis de Turisme i Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Palamós. Actualment està estudiant un Màster en Govern Local a la UAB. Sòcia d’Òmnium Cultural, està molt vinculada activament a la vida associativa de la ciutat des de diferents àmbits com l’esport, el teatre amateur o el Carnaval.
  Durant la darrera legislatura ha estat regidora de Recursos Humans, Activitat Econòmica i Projectes Estratègics. 

  Motas torna a ser l’alcaldable de TSF


  Per la seva banda, Carles Motas, l’actual alcalde, també va ser proclamat aquesta setmana per l’Assemblea de Tots per Sant Feliu (TSF) com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals del maig del 2019, amb l’objectiu de revalidar l’alcaldia.
  Motas va ser alcalde el 2010 gràcies a una moció de censura contra l’aleshores alcalde Pere Albó (PSC), i el retorn de Joan Alfons Albó com a cap de llista de CiU el va tornar a relegar a l’oposició el maig de 2011.
  Aleshores Motas es va centrar en el desgast del seu rival i a acordar futurs pactes que el 2015 van portar-lo a l’alcaldia gràcies a l’acord que encara manté amb ERC i PSC.
  Malgrat haver guanyat les eleccions, Joan Alfons Albó (CiU) es va haver de retirar posteriorment de la política local, i aleshores Motas es va envalentir traient a la llum projectes ambiciosos com el de Rius i Calvet o el Parc Central, les obres dels quals s’haurien d’inaugurar just abans que s’iniciï la campanya electoral del 2019.   Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies