• Categories
 • Marcats per un mal inici

  09/10/2018

  El Guíxols va cedir els dos primers punts al Josep Suñer davant un Sant Jaume que va aprofitar la primera mitja hora molt fluixa dels locals per avançar- se, però van veure com en el darrer tram del partit, uns blaugrana plens de rauxa eixugaven la diferència.

  Els de la Garrotxa, molt superiors en els primers 30 minuts de l’encontre, en un parell d’ocasions aconseguiren un 0-2 que els blaugrana, que van despertar en el últims minuts, escurçaren abans del repòs. A la represa, del possible empat a dos es passà a l’1-3 que els propietaris del terreny retallaren en un èpic final.

  Per aquest matx, Toni Sánchez no va poder disposar de Toumani per sanció ni de Castelló, lesionat, però va recuperar Pato, Xavi Mora i Marc Feixas, disposant fins a tres variacions en l ́onze inicial respecte la jornada anterior, entrant Bilal, Kuhn i Zayas en lloc de Toumani, Castelló i Toribio.

  La primera part del Guíxols va condemnar als homes de Toni Sánchez a anar per darrere en el marcador durant tot el partit. Amb un Guíxols desconegut i apàtic, durant la primera mitja hora de joc els garrotxins els van atropellar per intensitat, ganes i fe. Tot i això, durant els minuts 3 i 9, Sanku va fer treballar el porter visitant amb dues bones ocasions, però en el 13, va ser Lanzas qui va salvar una pilota sota els pals. Als 16, primera ocasió claríssima de perill per part de Brice, que va rematar de cap estavellant la pilota a la fusta. Del possible 1 a 0, vam passar als pocs minuts al 0 a 1, en el minut 27, en una esfèrica que va rebutjar la fusta i va caure a les botes d’un jugador visitant, que va inaugurar el marcador. I només dos minuts més tard, una contra letal del Sant Jaume va acabar amb el 0 a 2 pels forasters. No va ser fins a les acaballes de la primera part, al 43, quan Sanku va escurçar diferències en aprofitar una bona assistència d’Amós Gasca. I abans de xiular el descans, la primera jugada polèmica del partit, quan l’àrbitre no va xiular un penal a Sanku que semblava clar.

  A la segona part, vam poder reconèixer el Guíxols que ens agrada. Molt més intensos, els de Toni Sánchez van començar a atacar la porteria rival davant un Sant Jaume replegat a la seva àrea. Als 46, els visitants van salvar el possible gol de l’empat traient una pilota sobre la mateixa línia de gol. Poc després, la segona jugada polèmica, quan es reclama un altre penal a Sanku, aquest molt clar, que el col·legiat ho va transformar amb una targeta per el jugador local per simular la falta. Al 63, amb el Guíxols abocat a l’atac, els visitants van aprofitar una nova contra per fer pujar l’1-3. Els blaugrana no van abaixar els braços i amb orgull i molta insistència finalment Brice i Sanku, el millor jugador blaugrana del partit, van signar una igualada que en l’últim sospir Xavi Mora va poder trencar, però la pilota va sortir fregant el pal llarg.

  Campionat Segona Catalana – Grup I
  A.D. GUÍXOLS, 3 – C.F. SANT JAUME DE LLIERCA, 3

  AD GUÍXOLS: Marc Solé, Lanzas, Riki (Toribio, 46’), Bilal, Kuhn, Eloy Gámez (Juanola, 71’), Zayas (Xavi Mora, 46’), Amós Gasca (Pato, 71’), Callicó (Marc Feixas, 46’), Sanku i Brice.​
  CF SANT JAUME DE LLIERCA: Bernal, Pau, Quer, Mora, Bernades (Sucarrats, 71’), Latorre (Saric, 57’), Moha (Aniol, 78’), Cruz, Surra (Fàbrega, 71’), Cervera i Ibra (Aissa, 85’).
  Gols: 0-1(27’) Moha. 0-2 (29’) Latorre. 1-2 (43’) Sanku.1-3 (63’) Moha. 2-3 (78’) Brice. 3-3 (86’) Sanku.
  Àrbitre: Boada Barcelona. T.G.: als locals Amós Gasca i Sanku; i al visitant Pau.

  Ara toca aixecar-se el proper dissabte a 2/4 de 5 al camp d’un Santa Pau que com gairebé tots els equips ve de perdre al terreny d’un Bescanó que té els mateixos punts que l’Ateneu.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies