• Categories
 • La intensa pluja ha afectat Sant Feliu

  10/10/2018

  Aquest matí de 10 d’octubre, la pluja intensa que s’ha concentrat en un interval molt curt de temps ha provocat diferents afectacions a la nostra ciutat, molt especialment a la zona baixa.

  S’han vist afectats baixos comercials i garatges, filtracions en edificis i problemes diversos, per bé que tan bon punt ha començat a ploure, efectius de la brigada, la policia i altres cossos d’emergències s’han mobilitzat per tal d’obrir embornals i tallar la circulació per tal que l’aigua s’escolés.

  Entre les afectacions, l’aigua ha fet mal en dues escoles en què l’aigua ha entrat en una aula de parvulari. D’altra banda, els bombers han fet públic que han rebut una dotzena d’avisos en només mitja hora, entre 10:45 i 11:15h, i en el mateix comunicat han destacat que ha caigut una part del sostre d’un supermercat a resultes del qual una treballadora de l’establiment ha resultat ferida lleu. La carretera de la Vall d’Aro també ha resultat afectada i s’ha omplert amb  molt de fang que s’ha netejat.   

  També un hotel situat a Port Salvi s’ha vist afectat, ja que les seves piscines s’han desbordat. Per sort en aquell moment estaven allà els Bombers, que havien estat trucats per apagar un incendi al bar, degut al qual s’han hagut de desallotjar 150 persones al hall de l’hotel. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies