• Categories
 • Alliberen un tram del carrer Nou de Sant Antoni

  12/10/2018

  L’Ajuntament ha acabat de desencallar, aquesta setmana, la continuïtat del carrer Nou de Sant Antoni, situat al sector del Puig i l’Eixample de Llevant.

  Feia dècades que el vial era un carreró sense sortida per als vehicles, però  es podia arribar a peu al carrer de Santa Llúcia per un petit espai entre un bloc de pisos i una casa en mal estat que va ser adquirida l’any passat per l’Ajuntament per tal d’enderrocar-la i obrir el carrer.  

  L’enderroc, que ha durat dos dies, ha costat 28.600 euros, mentre que la casa es va adquirir per 40.700, segons El Punt-Avui.   De moment, l’espai quedarà net de runa en espera d’una pròxima urbanització.

  El planejament preveu que aquest carrer arribi fins a la plaça del Nord sense entrebancs, ja que actualment hi ha alguns habitatges afectats al carrer Santa Llúcia i Huguet que donarien continuïtat al carrer Nou de Sant Antoni fins a la plaça del Nord, però de moment l’Ajuntament no es planteja aquesta obertura com a prioritat ni tampoc s’ha plantejat si serà transitable o de vianants. 

  Pel que fa a la urbanització de l’espai enderrocat,  el consistori ja disposa d’un projecte per enjardinar una porció triangular amb una petita placeta,  del qual sortirà el plec de condicions aviat per adjudicar l’obra abans de final d’any. L’actuació prevista és senzilla i petita, tan sols per condicionar les voreres i l’espai públic, amb la intenció de conservar un gran i vell ficus que hi havia al pati de la casa, a més del nou mobiliari urbà i acordar el caràcter viari del nou tram.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies