• Categories
 • Tallaran un mes un tram del carrer Dos de Maig per les obres del Parc Central

  12/10/2018

  L’Ajuntament tallarà al trànsit el carrer Dos de Maig, al tram que va des del carrer Miquel Surís i fins a l’encreuament amb la Plaça Alabric (cantonades dels carrers Nou de Garrofers i Cabanyes), des de dilluns 15 d’octubre i per un mes, aproximadament, degut a les obres del futur Parc Central.

  Això comportarà algunes afectacions circulatòries durant les obres, com ara el fet que el carrer Rufo es converteix en sentit únic entre l’avinguda Canàries i la plaça d’Alabric o que el carrer d’Isabel Galceran canvia de sentit.

  Per la seva banda s’habiliten noves places d’aparcament en bateria al carrer de Rufo, entre l’Avinguda Canàries i la plaça Alabric

  Cal consultar el plànol per veure els sentits circulatoris modificats i la resta de canvis que seran vigents durant el mes anteriorment esmentats.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies