• Categories
 • Golejada analgèsica

  15/10/2018

  El Guíxols necessitava una victòria contundent i, a la primera oportunitat que ha tingut, s’ha aixecat assolint una golejada convincent per recuperar la confiança després de l’agredolç partit contra el Sant Jaume de Llierca. Només posar-se l’esfèrica en joc, els ganxons ja van deixar clara la seva intenció de vèncer i convèncer, mostrant-se com un equip voraç, atent, amb geni i caràcter, jugant un partidàs, en una actuació infecta d’autoestima, demostrant que “allò” de la setmana anterior va ser un “accident”.

  Als 2 m., el millor per fer-se respectar: Riki amb un xut ras des de la frontal va aconseguir el 0-1, que al llarg del primer temps van poder augmentar Bilal a la sortida d’un córner; també Brice, de cap, en una centrada de Marc Feixas, així com el mateix Marc Feixas i finalment Brice, però el porter va treure una mà miraculosa, i tot i aquestes ocasions, al repòs s’hi va arribar amb 0-1.

  A la represa, els propietaris del terreny arribaren per primer cop a porta; no obstant això, Brice, recuperant una pilota al mig camp, va fer pujar el 0-2 i tres minuts més tard, Sanku va marcar el 0-3, de cap, assistit per Eloy Gámez. El rival va intentar reaccionar i va crear una acció de perill, amb una falta des de la frontal. En un parell de minuts, Toribio va penjar una falta lateral a l’àrea que ningú aconseguí rematar, entrant a la porteria de Comas, i Sanku es va afegir al festival golejador blaugrana. A manca d’un minut pel final, els garrotxins marcaren l’1 a 5.

  Per aquest encontre, Toni Sánchez va presentar un onze inicial amb 4 novetats respecte del precedent, entrant el nou porter Donat (procedent del Porqueres), Bilal, Toumani, Marc Feixas i Toribio  en lloc de Marc Solé, Kuhn, Zayas i Callicó; Àlex Castelló va ser baixa, lesionat.

  Campionat Segona Catalana – Grup I

  C.P. Santa Pau, 1 – A.D. Guíxols, 5

  C.P. Santa Pau: Comas, Javi (Martí,70´), Fortet, Juanjo (Mallart,62´), Badosa (Mussa,52´), Rabi, Vizern, Eloi (Pol,62´), Pacheco(Aniol,79´), Rama i Edile.
  A.D. Guíxols: Donat, Bilal, Toumani, Lanzas (Musa,58´), Riki (Kuhn,62´), Gámez (Juanola,79´), Amós Gasca, Toribio, Sanku, Marc Feixas (Pato,70´) i Brice (Xavi Mora, 70´).

  Gols: 0-1(2´)Riki. 0-2(52´)Brice. 0-3(55´)Sanku. 0-4(85´)Toribio. 0-5(86´)Sanku. 1-5(89´) Rama.
  Àrbitre: Fernández Campaña. T.G.: als locals Rama, Vizern, Fortet i Comas; i als visitants Amós Gasca i Lanzas.

  Diumenge, a les 5 de la tarda, al Josep Suñer, cal guanyar a un Base Roses que també voldrà fer-ho per enlairar-se a la taula, i els ganxons per encarar amb més garanties la sortida al terreny d’un Bescanó que té els mateixos punts que els blaugrana.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies