• Categories
 • Diumenge, campionat de karate al Pavelló de La Corxera

  19/10/2018

  El proper diumenge 21 d’octubre, a partir de les 9 del matí  i fins a les 14 h. es celebrarà a la nostra ciutat el Campionat Sant Feliu-Costa Brava de karate.

  Hi assistiran 200 competidors d’entre 4 i 50 anys vinguts d’arreu de Catalunya i també un club de França, el Castel. Alguns dels esportistes són membres de la selecció catalana i han participat als campionats estatals i algun internacional, quedant entre els primers classificats o fins i tot guanyant. 

  L’entrada és gratuïta i els competidors tenen entre 4 i 50 anys alguns d’ells son membres de la selecció catalana i han participat als campionats d’Espanya guanyant i quedant primers classificats i a campionats internacionals.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies