• Categories
 • Motas promet dos espais per a gossos a la ciutat

  23/10/2018

  L’Ajuntament ha començat a treballar en un nou projecte destinat a crear dos espais per a gossos a la ciutat ja que aquest és un servei molt demanat pels propietaris. 

  Segons va destacar l’alcalde Carles Motas al seu espai a la ràdio municipal,  es preveu que les instal·lacions estiguin llestes pel desembre, abans de Nadal. A més, també ha explicat que els espais constaran de fonts, il·luminació, bancs i una doble entrada.

  Els espais estaran ubicats a l’Avinguda Europa, prop dels horts urbans de la ciutat, l’un; i l’altre s’ubicarà a la Carretera de Girona, a la zona propera a la rotonda que connecta la Ronda amb el carrer Joan Camisó. 

   


  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies