• Categories
 • Nova golejada d’un Guíxols embalat

  29/10/2018

  El Guíxols va afrontar el passat dissabte el desplaçament al camp de l’ Abadessenc, que encara no havia guanyat cap partit i que estrenava entrenador al banqueta.

  L’ objectiu dels blaugrana per aquest partit era doble: l’obligació de guanyar per no despenjar-se de dalt la classificació, i treure profit del duel entre el Bosc de Tosca i el Bescanó, dos dels seus perseguidors i pròxims rivals a les dues següents jornades. Aquest enfrontament, però, no es va disputar degut a la pluja.

  L’equip de Toni Sánchez va passar totalment per sobre del seu rival malgrat les condicions meteorològiques i l’estat del camp, al qual es va adaptar perfectament.

  El partit va tenir novament com a protagonista Sanku que, després de marcar 5 gols contra el Base Roses, aquesta setmana va aconseguir un hat-trick, sumant ja 12 gols en els últims 4 encontres i consolidant-se com a màxim golejador del grup. Brice, ja al segon temps, va posar la cirereta amb el quart gol.

  Per aquest partit, Toni Sánchez no va poder disposar de Lanzas, per sanció ni de Xavi Mora, lesionat, i va fer tres canvis respecte de l’alineació precedent: Marc Solé, Lanzas i Musa en sortiren per donar pas a Donat, Kuhn i Toribio.

  Com ja sol ser habitual últimament, el Guíxols es va posar la roba de treball i va encarrilar el partit ben aviat. Ja al minut 7, una internada de Kuhn a l’interior de l’àrea va acabar amb un penal molt clar sobre el mateix jugador. Sanku, enganyant el porter, va aconseguir el primer gol del partit. Només dos minuts més tard, ell sol es va fabricar el segon, amb una autopassada amb el cap que li va permetre marxar per velocitat i encarar la porteria d’Adrià, superant-lo amb un xut ras. Aquest segon va ser una estocada pels locals, que van abaixar els braços davant l’efectivitat golejadora del Guíxols. Ja al 35, una bon contraatac encapçalat per Brice va acabar amb una centrada que va recollir Sanku per marcar el tercer del partit. Amb el parcial de 0 a 3 es va arribar al descans.

  Quan només es portaven 9 minuts del segon temps, Brice va aconseguir el quart gol amb una jugada marca de la casa. Es va fer amb la pilota al mig del camp, i amb potència i habilitat va desfer-se dels defensors per afusellar la porteria local. Amb el partit ja sentenciat, el Guíxols va abaixar el ritme en un camp on cada vegada es feia més difícil jugar-hi a futbol. A la recta final del partit, l’Abadessenc va aconseguir el definitiu 1 a 4 en una jugada on els ganxons van reclamar fora de joc de Pol, autor del gol.

  Amb aquesta victòria, el Guíxols segueix a dos punts del líder, L’Escala, que va aconseguir derrotar a domicili el Can Gibert per 0 a 2. Amb la golejada d’aquesta jornada, l’equip de Toni Sánchez es consolida com equip màxim golejador del grup 1 de la Segona Catalana.

  CE Abadessenc, 1 – AD Guíxols, 4

  Abadessenc CE: Adrià, Gómez, Abad, Contreras, Cabanas (Bensada, 74’), López (Berenguer, 46’), Candelo (González ,46’), Oualid, Pajares, Stiben (Serra, 78’) i Masoliver.
  AD Guíxols: Donat, Kuhn, Bilal, Toumani, Amós Gasca (Zayas, 71’), Marc Feixas, Brice (Musa, 63’), Sanku (Juanola, 73’), Eloy Gámez, Riki (Callicó, 71’) i Toribio (Cantero, 79’).
  Gols: 0-1 (7’) Sanku, de penal. 0-2 (9’) Sanku. 0-3 (35’) Sanku. 0-4 (54’) Brice. 1-4 (80’) Berenguer.
  Àrbitre: Bouznakari Lahchaychi. T.G.: als locals Abad, Contreras, Cabanas, López i Masoliver; i als visitants Riki, Zayas i Sanku.

  Diumenge a les 4 de la tarda al Josep Suñer, el Guíxols ha de fer el possible per vèncer a un contrincant directe com el Bosc de Tosca, per encarar sense urgències la sortida al terreny del Bescanó, un altre rival directe.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies