• Categories
 • Ara toca salvar el Monestir!

  30/10/2018

  Després de les últimes notícies negatives a la nostra ciutat referents a la conservació del seu patrimoni històric, veiem molt favorablement, per altra banda, que hagi sorgit una reacció ciutadana en forma de noves plataformes i col·lectius que en reclamen la seva defensa. 

  Dit d’això, però, volem dir que hi ha un tema cabdal del qual no se’n parla: l’element patrimonial més important de Sant Feliu, el monestir benedictí, es troba en perill afectat per un projecte museístic, el del Museu Thyssen, que en preveu foradar els murs exteriors i fer un edifici annex de nova planta a la plaça de l’Abadia.

  Davant d’aquest fet, demanem a persones, entitats, partits polítics i institucions, que defensin de manera urgent aquest bé patrimonial i en reclamin la modificació del projecte que l’afecta, ara mateix pendent de la decisió final que Patrimoni de la Generalitat haurà de prendre per aprovar o no aquesta intervenció. 

  Volem recordar que el manifest ‘Salvem el monestir de Sant Feliu de Guíxols’ ha rebut 479 signatures de suport i demana a l’equip de govern local replantejar la ubicació actual del projecte del Museu Thyssen. 

  Encara som a temps: ara toca salvar el Monestir!

  Col·lectiu “Salvem el Monestir”

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies