• Categories
 • Es va celebrar el campionat Ciutat de Sant Feliu-Costa Brava de karate

  30/10/2018

  El passat diumenge 21 d’octubre es va celebrar a la nostra ciutat el Campionat de Catalunya social de karate, amb uns 250 competidors d’entre 4 i més de 60 anys que van emplenar el pavelló de la Corxera junt amb uns 800 espectadors.

  Es va disputar un campionat molt lluït en què hi van participar joves d’entre 10 i 35 anys que són membres de les seleccions catalana i estatal de karate i competidors d’elit a nivell de club que competeixen habitualment en campionats de Catalunya, estatals, europeus i al mundial.

  També hi va prendre part un club de França i per tant, per primer cop ha estat un campionat internacional.

  L’escola de karate Dojo Sant Feliu es mostren “molt contents i satisfets de la bona harmonia i gran amistat que hi ha entre les nostres escoles i durant aquest campionat”.

  Quant a resultats esportius, tots els competidors locals ho van fer molt bé i els monitors es mostren “molt contents del treball que han fet perquè tots s’ho han passat molt bé”, obtenint tots medalla.

  L’Escola vol agraïr a l’Ajuntament de la ciutat la seva col·laboració, juntament amb els tècnics, als àrbitres de la Federació Catalana de Karate, “així com pares i mares i tothom que d’una manera o altra ha ajudat a tirar endavant aquest campionat”.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies