• Categories
 • Activitats del novembre a la Biblioteca Municipal

  31/10/2018

  Aquestes són les activitats programades pel mes de novembre de 2018 a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. 

  Cada dilluns REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Cada dilluns CONVERSA EN FRANCÈS . De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Cada dimarts CURS INFORMÀTICA GENT GRAN De 16.00 a 17.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Cada dimecres CONVERSA EN ITALIÀ. De 17.45 a 18.45 h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Cada dijous CONVERSA EN ANGLÈS. 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Cada divendres CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Divendres 2 de Novembre CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA . Un any jueu: Viure amb una estrella, de Jirí Weil. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dimarts 6 de novembre , a les  18:30  hores a la  Biblioteca Municipal , trobada amb el diputat David Cid per parlar de temes d’urbanisme i medi ambient, amb la participació d’un representant de la plataforma SOS Costa Brava.   

  Dijous 15 de novembre CONCERT: “ESPERO MERAVELLES”, Homenatge a Montserrat Abelló, poetessa, en el centenari del seu naixement. Acte amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. A càrrec de Mirna Vilasís. A les 20 h a la Casa Irla – Fundació Josep Irla.​

  Divendres 16 de novembre CONFERÈNCIA: Els valors naturals de la Costa Brava i Sant Feliu de Guíxols. A càrrec de Josep Maria Dacosta, biòleg, tècnic del Departament de Medi Ambient. A les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 17 de novembre TALLER: Jocs de teatre exprés. Activitat on es proposarà als nens i nenes jocs d’animació teatral . Gratuït. No cal inscripció prèvia. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Des del 27 de novembre fins el 21 de desembre EXPOSICIÓ: ÀLBUMS IL·LUSTRATS, ideada i coordinada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona en col·laboració amb l’Oficina de difusió de la Diputació de Girona i comissariada per Montse Vila. Cinquanta àlbums il·lustrats distribuïts entre els diferents plafons amb explicacions, també es podran visualitzar àlbums il·lustrats animats. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit durant el seu horari d’obertura.

  Dimecres 28 de novembre CLUB DE LECTURA: Llegir el teatre, Afanys d’amor perduts, de William Shakespeare. El director Pere Planella, cofundador del Teatre Lliure i de Zitzània Teatre, celebra aquesta temporada el cinquantè aniversari com a director escènic, dirigint una de les comèdies més refinades de Shakespeare, coetània d’El somni d’una nit d’estiu i Romeu i Julieta. A càrrec de la coordinadora del Club, Elena Avellaneda Noguera. A les 20.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies