• Categories
 • L’Ajuntament porta al jutjat una expropiació que afecta les obres de Rius i Calvet

  01/11/2018

  L’Ajuntament va portar el dimarts 30 d’octubre a la jurisdicció contenciosa-administrativa una resolució del Jurat d’Expropiació amb la qual  no està d’acord.
  Es tracta de l’expropiació d’un terreny inclòs en les obres del passeig Rius i Calvet. L’Ajuntament oferia el preu valorat pels serveis tècnics municipals,  57.794 euros, mentre que la propietat en demanava 292.641 euros. Davant el desacord, van portar el cas al Jurat d’Expropiació de Catalunya, que va determinar un valor de 126.148 euros.

  L’Ajuntament considera aquest preu excessiu, motiu pel qual ha portat la decisió del Jurat a la via contenciosa administrativa argumentant la reducció del preu en el fet que al preu del terreny s’hi ha d’aplicar un 40% de descompte perquè el terreny no és edificable.

  La superfície expropiada es troba al número 2 del carrer de la Torre. Es tracta d’una porció de terreny de la finca, corresponent al pati, que està tapiada i només dóna al passeig en un dels seus angles. Aquest espai, un cop acabada l’obra, és on l’Ajuntament té previst col·locar l’escultura coneguda com la «Pepita», obra de Joan Rebull de nom oficial “La Costa Brava” i que es va retirar polèmicament el març d’aquest any de la Plaça Ferran Agulló

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies