• Categories
 • La manifestació “Prou formigó!” serà aquest diumenge

  02/11/2018

  La manifestació d’Alerta Sant Feliu contra el futur espigó de formigó que el govern guixolenc vol construir sobre el ja existent a Rius i Calvet, que s’havia d’haver celebrat el passat diumenge 28 d’octubre i que va ser suspesa per la pluja, es celebrarà aquest diumenge 4 de novembre a les 12h del migdia. 

  Sota l’eslògan “Prou formigó!”, la plataforma convoca a migdia la ciutadania al moll de pedra, on el cantant i compositor afincat a Sant Feliu Rafael Subirachs llegirà el manifest sota un dels arcs de Joan Bordàs. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies